Ostoksille Antalyaan

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Shoppailu
 
 

Shoppailua Antalyan suurkaupungissa

Turkki on tunnettu hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja edullisista hinnoistaan. Monipuolista ostosvalikoimaa arvostavalle suurkaupunki Antalya on erinomainen ostospaikka. Tule mukaan shoppailemaan koko päiväksi!

Päivä alkaa vierailulla koru- ja nahkaliikkeissä - sekä kultaa että nahkatavaroita saa Turkista hyvään hintaan.

Jatkamme kohti Antalyan keskustaa, jossa voit tutustua kaupunkiin ominpäin. Antalya on noin miljoonan asukkaan suurkaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Voit kuljeskella vanhan kaupungin gallerioissa ja viihtyisissä kahviloissa tai käydä Atatürkinkadulla, josta löydät esimerkiksi Suuren basaarin, jonka monenkirjava valikoima käsittää kaikkea vaatteista ja laukuista jalokiviin, messinkiastioihin, vesipiippuihin ja tuoksuviin mausteisiin.

Päivän viimeinen käyntikohteemme on Terracity, Antalyan suurin ostoskeskus. Terracity avattiin vuonna 2011 ja ostoskeskuksessa on 150 liikettä, 30 ravintolaa ja monia merkkiliikkeitä, kuten Adidas, Benetton, Massimo Dutti, Mango, Jack & Jones, Zara ja Body Shop.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Belek
Keskiviikko
Side
Keskiviikko
Kemer
Keskiviikko
Antalya
Keskiviikko
Manavgat
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

19 eEUR

* Lähtöpaikka Manavgat

 

Muista!

Hyvät kengät, kamera ja rahaa!