Hamam – turkkilainen sauna (iltapäiväretki)

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Unohtumaton kylpyläkokemus

Useimmissa Turkin kaupungeissa on kylpylöitä, joita kutsutaan hamamiksi. Hamam-perinteen juuret ovat keskiajalla. Hamamissa käydään paitsi peseytymässä niin myös tapaamassa muita ja seurustelemassa.

Turkkilainen sauna on perinteinen kokoontumispaikka, jossa seurustellaan ja jossa rentoutuu niin keho kuin mielikin. Kylpylä on rakennettu perinteiseen tapaan ja sen katto, seinät ja lattia ovat marmoria. Kupolikatto kuuluu tietysti myös asiaan.

Kylpyrituaalin aluksi istutaan lämpimassä huoneessa hikoilemassa niin, että iho pehmenee. Sen jälkeen on aika peseytyä karhealla pesukintaalla päästä varpaisiin. Lika irtoaa ja kuolleet ihosolut kuoritaan pois ja ihosta tulee vastustamattoman pehmeä ja sileä. Käynti päättyy hyväätekevään, rentouttavaan hierontaan. Ehkäpä nautit päätteeksi vielä kupposen teetä kylpylän kahvilassa.

Kylpylävierailu on kokonaisvaltainen parin tunnin elämys, mutta hyvä olo säilyy pitkään vierailun jälkeenkin.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Içmeler


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
Marmaris


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Lippu Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

24 eEUR

* Lähtöpaikka Içmeler

 

Muista!

Ikäraja 12 vuotta. Ota mukaan uima-asu. Kysy oppaalta paikan päällä puhelimitse tarkka noutoaika.