Iltaristeily

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Ilta | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Romanttinen ilta merellä

On aika nostaa ankkuri ja purjehtia merelle nauttimaan illallisesta, maisemista ja auringonlaskusta hyvässä seurassa.

Sanotaan, että ruoka maistuu parhaiten ulkoilmassa ja merillä. Jos tähän lisätään vielä kannella vallitseva, erityinen tunnelma, tuloksena on ainutlaatuinen elämysilta.

Ihastu kauniista maisemista, joita värittävät Bodrumin sataman valkeaksi kalkitut talot ja Pyhän Pietarin linnoituksen ääriviivat. Linnoituksen rakennuttivat ristiritarit 1400-luvulla, ja se on tänäkin päivänä Bodrumin kaupungin tunnetuimpia tunnuskuvia. Parhaimman kuvan linnasta saakin mereltä käsin, juuri kun ilta alkaa hämärtää.

Kun aurinko laskee taivaanrannan taa, mantereen valot syttyvät ja aluksella aloitetaan päivällistarjoilut. Baari on avoinna, josta voit ostaa itse haluamiasi juomia. Ruokailun jälkeen retki päättyy sinne mistä se alkoikin, Gümbetsin satamaan.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Bitez
Tiistai
Bodrum
Tiistai
Gümbet
Tiistai
Turgutreis
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Illallinen Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

22 eEUR

* Lähtöpaikka Bodrum

 

Muista!

Retkelle osallistuvan henkilön on oltava yli 12-vuotias. Ota mukaan rahaa juomia varten, jotka maksetaan itse aluksella.