Aurinkoa ja loisketta

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Hauska veneretki koko perheelle

Perheen vesipetojen leikkiessä lastenohjaajiemme kanssa, voit nauttia auringosta ja palaatte retkeltä suolaveden huuhtomina ja iloisina kirkkaansinisen veden ääreltä.

Pidä pieni tauko rantaelämästä, jätä sandaalit jalkaan ja astu gület-laivaan, turkkilaiseen moottoripurjehtijaan, kauniilla mahonkisella kannella. Nauti kokopäivän retkestä raikkaassa meri-ilmassa, aalloista ja ainutlaatuisista luontoelämyksistä kauniilla Bodrumin rannikolla.

Loiskimisen ja vedessä leikkimisen jälkeen tyydytetään kurisevat vatsat kevyellä ruoalla ja juomalla, jotka kuuluvat retken hintaan. Ota virkistävä drinkki, rentoudu ja yksinkertaisesti nauti siitä, että on loma!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Bitez
Keskiviikko
Bodrum
Keskiviikko
Gümbet
Keskiviikko
Turgutreis
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

41 eEUR

* Lähtöpaikka Gümbet

 

Muista!

Aurinko on voimakas! Uima-asun ja pyyhkeen lisäksi on hyvä muistaa ottaa mukaan peittävät vaatteet ja aurinkovoide korkealla suojakertoimella.