Troy Aqua Dolphinarium – Pääsylippu

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus

Delfiini- ja merileijonashow

Varaa kauttamme pääsyliput Troy Aqua Dolphinshow -esitykseen helposti ja mukavasti.

Voit ostaa kauttamme sisäänpääsyliput Troy Aqua Dolphinarium -esitykseen, jossa pääset näkemään delfiineja ja merileijonia.

Delfiiiniesitys tekee vaikutuksen kaikenikäisiin. Älykkäiden merinisäkkäiden leikit ja hypyt musiikin ja kouluttajiensa ohjaamina ovat todella ikimuistoinen näky.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Belek

Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

25 eEUR

* Lähtöpaikka Belek

 

Muista!

Retki on varattavissa toukokuusta lokakuuhun. Jos haluat ottaa valokuvia tai videokuvata, peritään siitä erillinen maksu sisääntulon yhteydessä. Lisämaksusta mahdollisuus uida delfiinien kanssa, maksu sisääntulon yhteydessä. Vähimmäisikäraja delfiinien kanssa uimiseen 5 vuotta, ei raskaana oleville tai ihosairauksista kärsiville.