Troija-vesipuisto – Pääsylippu

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Pääsylippu
 
 

Suuri vesipuisto koko perheelle

Korkkiruuvi- ja vesiliukumäet ovat vain joitain hauskoja esimerkkejä, jotka odottavatt sinua ja perhettäsi Troija-vesipuistossa!

Jätä ranta yhdeksi päiväksi väliin ja tee jotakin erittäin hauskaa perheesi kanssa! Troija-vesipuistosta löytyy uima-altaita ja vesiliukumäkiä kaikenikäisille.

Puisto on saanut inspiraation antiikin ajoista ja Troijan kaupungin tarusta ja tämä näkyy myös vesipuiston sisustuksessa.
Älä pelästy jos kohtaat pelätyn Troijan hevosen!

Joten, ota leikkimieli ja uima-asu mukaasi, sillä leikki ja hulluttelu odottaa sinua Troija-vesipuistossa. Jos haluat mieluummin rentoutua hyvän kirjan parissa, löytyy aivan lastenaltaiden vierestä pihakeinuja.

Kevyt lounas sisältyy pääsylipun hintaan ja jos mielesi tekee jotakin muuta, löytyy alueelta myös ravintola.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Belek


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Snacks Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

28 eEUR

* Lähtöpaikka Belek

 

Muista!

Ota uima-asu ja pyyhe mukaan, äläkä unohda aurinkovoidetta, jossa on korkea suojakerroin! Osa vesiliukumäistä on lapsilta kielletty, muistathan lukea puiston jokaisen liukumäen säännöt. Puisto on avoinna klo 10.00.–17.00.