Ostoksille Antalyaan

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Shoppailu
 
 

Shoppailua Antalyan suurkaupungissa

Turkki on tunnettu hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja edullisista hinnoistaan. Monipuolista ostosvalikoimaa arvostavalle suurkaupunki Antalya on erinomainen ostospaikka. Tule mukaan shoppailemaan koko päiväksi!

Päivä alkaa vierailulla koru- ja nahkaliikkeissä - sekä kultaa että nahkatavaroita saa Turkista hyvään hintaan.

Jatkamme matkaa uuteen ostoskeskukseen Markiin, joka sijaitsee keskellä Antalyaa ja on kooltaan 51 000 m². Täällä sinulla on aikaa tehdä ostoksia omin päin (n. 2,5–3 t) ja ostoskeskuksesta löytyy monia merkkiliikkeitä, kuten H&M, Nike, Mango, C&A, Bershka ja Pull&Bear. Kun haluat pitää pienen tauon ostoksista, löytyy täältä useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Voit valita niin paikallisten ravintoloiden kuin kansainvälisten ruokaketjujen joukosta.

Kun olemme shoppailleet riittämiin teemme lyhyen kävelyn Kaleiciin, vanhan kaupungin sydämeen. Täällä sinulla on aikaa kuljeskella vanhan kaupungin gallerioissa ja viihtyisissä kahviloissa tai käydä Atatürkinkadulla, josta löydät esimerkiksi Suuren basaarin, jonka monenkirjava valikoima käsittää kaikkea vaatteista ja laukuista jalokiviin, messinkiastioihin, vesipiippuihin ja tuoksuviin mausteisiin.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Belek
Keskiviikko
Side
Keskiviikko
Kemer
Keskiviikko
Antalya
Keskiviikko
Manavgat
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

19 eEUR

* Lähtöpaikka Kemer

 

Muista!

Hyvät kengät, kamera ja rahaa! Kesäkuun 25. päivästä lähtien vierailemme uudessa ostoskeskus Markissa Antalyassa. Ajalla 19.6.–1.9. on retkellä mukana ainoastaan skandinaavinen opas.