Off Road Safari

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu
 
 

Seikkailu luonnossa

On erilaisia tapoja kokea Turkin moninainen luonto, mutta jos haluat päästä tavallisten reittien ulkopuolelle, on jeeppisafari sinulle ehkä oikea valinta?

Turkin luonto koostuu korkeista vuorista, metsistä, laaksoista ja joista. Turistikohteiden ulkopuolella on paremmat mahdollisuudet kokea aitoa Turkkia ja sen luontoa ja ihmisiä. Suuri osa Turkin väestöstä on edelleen maanviljelijöitä ja asuu maaseudulla tai vuorilla. Jeepillä voimme mennä koskemattomiin paikkoihin, joihin emme muuten pääsisi.

Lähdettyämme hotellilta saamme yhteisesti turvallisuusohjeita ja tietoa päivän kulusta ennen lähtöä luontoon. Mukanamme on myös opas, joka kertoo meille tarkemmin paikoista joissa käymme.

Päivän aikana nautimme turkkilaisen lounaan maaseudulla. Muista ottaa myös uima-asu mukaan, jotta voit kastautua viilentävässä joessa!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Alanya

Maanantai
Torstai
Belek

Maanantai
Torstai
Side

Torstai
Sunnuntai
INK

Torstai
Sunnuntai
Antalya

Torstai
Sunnuntai
Manavgat

Torstai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

46 eEUR

* Lähtöpaikka Antalya

 

Muista!

Mukavat kengät, rahaa, kamera, uima-asu, päähine ja aurinkovoide. Retken ikäraja 7 vuotta.
Retkeä ei suositella raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on selkä- tai niskavaivoja.