Lazy Day Cruise – All Inclusive

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

All Inclusiven sisältävä gületpurjehdus, aurinkoa ja uimista

Upea päivä merellä perinteisen turkkilaisen puisen moottoripurjehtijan, gületaluksen, kannella.

Purjehdimme Alanyan luonnonkauniin rannikon edustalla. Päivän aikana pysähdytään monta kertaa, niin että voit hypätä vilvoittelemaan kirkkaansiniseen Välimereen.

Nautimme hyvän lounaan aluksella ihaillen samalla näköalaa Taurusvuoristoon. Lisäksi nautit koko päivän ajan All Inclusive-tarjoilusta, paikallisista alkoholijuomista, vedestä ja virkistysjuomista.

Päivän aikana voit ottaa aurinkoa kannella, syventyä kirjaan varjossa ja hypätä uimaan kun alus laskeen välillä ankkurin merenlahdissa.

Varaa jo nyt lomaohjelmaasi aikaa ihanan leppoisalle päivälle Välimerellä, täynnä aurinkoa, uimista ja All Inclusiven mukavuuksia!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Alanya

Keskiviikko
Lauantai
INK

Keskiviikko
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

39 eEUR

* Lähtöpaikka Alanya

 

Muista!

Muista uima-asu ja pyyhe sekä aurinkosuojavoide, jossa on korkea suojakerroin. Retki on varattavissa toukokuusta lokakuuhun.