Dim Çayn piilotettu paratiisi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Nauti rauhasta Dim Çay -joella

Idyllisen Dim Çay -vuoristojoen viilentävä vesi sopii täydellisesti uimiseen kuumina kesäkuukausina.

Dimjoen viileä, kirkas vesi virtaa Taurusvuoriston lumisilta huipuilta. Dim -joella tahti on rauhallinen ja mukava, on ihana vain nauttia kauniista säästä ja luonnosta, aivan kuten turkkilaiset itse tekevät. Päivä vietetään auringon ja uimisen merkeissä, ja retki sopii hyvin koko perheelle! Lapsille on vesiliukumäki ja tilaa on runsaasti niin leikkeihin kuin rentoutumiseen.

Retken aikana käymme myös Turkin toiseksi suurimmassa tippukiviluolassa Dim luolassa. Kuljemme pimeissä käytävissä ja ihmettelemme erilaisia tippukivimuodostelmia. Lisäksi vieraillemme hedelmäviljelmällä, jossa saamme lisää tietoa noin 20 paikallisesta hedelmästä. Nautimme myös hyvän turkkilaisen lounaan ennen kun palaamme takaisin.

Jos haluat, voit myös maistaa vasta joesta pyydystettyä forellia.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Alanya

Torstai
Lauantai
INK

Torstai
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

35 eEUR

* Lähtöpaikka Alanya

 

Muista!

Älä unohda uima-asua ja pyyhettä. Dimcayn sisäänkäyntiin vievät korkeat rappuset.