Aito Turkki (Sidestä ja Manavgatista)

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Historia & Kulttuuri
 
 

Mielenkiintoinen kurkistus arkielämään

Tämän kokopäiväretken aikana pääset kurkistamaan turkkilaiseen arkeen. Vierailemme pienessä kaupungissa ja moskeijassa, ja saamme kuulla uskonnosta sekä maan yhteiskunnallisista oloista.

Retki sopii erinomaisesti koko perheelle. Aloitamme päivän ajamalla ylös vuoristoon, Aksekin kaupunkiin.

Aksekissa vierailemme moskeijassa. Tutustumme moskeijan sisätiloihin ja kauniin rakennuksen arkkitehtuuriin ja oppaamme kertoo turkkilaisesta arjesta ja siitä, millaista on olla muslimi nykypäivän Turkissa.

Tämän jälkeen sinulla on omaa aikaa tutustua tähän pieneen kaupunkiin ja vaikka kahvilla käymiseen ennen kuin siirrymme lounaalle paikalliseen ravintolaan.

Päivän päätteeksi teemme kävelykierroksen, jonka aikana näemme, kuinka paikalliset asukkaat elävät.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Side
Tiistai
Manavgat
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

36 eEUR

* Lähtöpaikka Side

 

Muista!

Ota mukaan käteistä rahaa juomiin. Huomioi vierailu moskeijassa, kun pukeudut retkelle. Retki saatetaan toteuttaa myös muussa järjestyksessä.