« Takaisin

Norsuvaellus – aamu

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Luonto & Ulkoilu

Norsun selässä halki viidakon

Tutustu Thaimaan kansalliseläimeen kolmen tunnin retkellä, jonka ohjelmassa on ratsastusta norsulla ja virkistävä pulahdus vesiputouksen luona.

Norsu on tärkeä eläin thaimaalaisille ja sen vuoksi maan kansalliseläin, mikä on varmasti yksi syy tämän retkemme suosioon. Toinen syy on se erityinen tunne, joka syntyy kun istuu ja keinuu norsun selässä sen matkatessa halki viidakon. Pääset lähelle luontoa ja "omaa" norsuasi, jolle voit takaisin leiriin päästyämme ostaa banaaneja syötäväksi.

Hikisen ratsastuksen jälkeen on ihana vilvoitella läheisen vesiputouksen raikkaassa vedessä.

Tämä retki sopii mainiosti lapsiperheille, jotka haluavat nähdä ja kokea lomallaan ilman, että lasten kanssa bussissa istumiseen menee pitkiä aikoja.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Khao Lak


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

40 e

* Lähtöpaikka Khao Lak

 

Muista!

Jalkaan mukavat, hyvin jalkaan istuvat kengät. Mukaan uima-asu, pyyhe, aurinkovoide ja kamera. Retken hintaan ei sisälly varsinaisia aterioita, mutta hedelmiä ja vettä tarjoillaan retken aikana.

 
x
 
Etsii hakutuloksia...
Etsii hakutuloksia...
Pieni hetki - haku käynnissä...