Rio Secreto

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Urheilu
 
 

Maanalainen joki

Satumaisten tippukivimuodostelmien lomassa, pimeässä luolassa matkaamme pitkin Rio Secreto jokea. Tätä seikkailua et unohda!

Oletko unelmoinut seikkailevasi Indiana Jonesin lailla pimeissä, mystisissä luolissa seikkailuja metsästämässä? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä juuri niin! Menemme luoliin maanalaista Rio Secretoa, "salaista jokea", pitkin. Täällä voit kokea mystisen seikkailun tunnelmaa, mutta vältät epämiellyttävät yllätykset ja vaaralliset eläimet.

Pukeudumme märkäpukuihin ja lähdemme alas luolaan pitkin mutkittelevia käytäviä. Ympärilläsi on tippukivipuikkoja ja -pylväitä jotka muistuttavat pitkiä steariinin peittämiä pylväitä. Nämä kivimuodostelmat ovat syntyneet vuosituhansien kuluessa. Mayakansa on aina pitänyt sadunomaista Rio Secretoa erityisen tärkeänä paikkana, ja vielä tänäkin päivänä sinne tullaan uskonnollisten tapahtumien yhteydessä.

Sisällä luolassa seuraamme jokea, ja halukkaat voivat syvemmissä kohdissa käydä pienellä uimakierroksella. Unohtumaton elämys!

Ennen paluuta hotellille tarjoillaan kevyt lounas.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Playa del Carmen


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

70 e

* Lähtöpaikka Playa del Carmen

 

Muista!

Ikäraja: 6 vuotta, märkäpuvut ja pelastusliivit sisältyvät retken hintaan.

Ota mukaan omat uimakengät, tarvittaessa voit myös lainata uimakenkiä. Uimavaatteet kannattaa pukea normaalivaatteiden alle. Muista myös vaihtovaatteet. Kameroiden vieminen luolaan ei ole sallittua, mutta kuvia ja filmejä luolista on myytävänä vierailun jälkeen. Ethän ota koruja mukaan tälle retkelle.
Jos käytät aurinkovoidetta, tulee sen olla biologisesti hajoavaa, kemikaalitonta ja parfyymitonta, välttääksemme herkän ekosysteemin haavoittumisen sekä säilyttääksemme mayakansan juomaveden puhtaana.

Retkeä ei suositella raskaana oleville, sydänsairaille, klaustrofobiasta kärsiville tai henkilöille, joilla on heikentynyt fyysinen kunto, sillä luolat ovat kapeita ja mutkittelevia ja alusta on paikoin liukas.