Rio Secreto

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Urheilu
 
 

Maanalainen joki

Matkaamme pitkin Rio Secreto -jokea, satumaisten tippukivimuodostelmien lomassa, pimeässä luolassa. Tätä seikkailua et unohda!

Oletko joskus unelmoinut seikkailevasi Indiana Jonesin lailla pimeissä, mystisissä luolissa seikkailuja metsästämässä? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä juuri niin! Lähde mukaan seikkailemaan luoliin pitkin maanalaista Rio Secreton jokea eli "salaista jokea". Täällä voit kokea mystisen seikkailun tunnelmaa, mutta vältät epämiellyttävät yllätykset ja vaaralliset eläimet.

Pukeudumme märkäpukuihin ja laskeudumme alas luolaan pitkin mutkittelevia käytäviä. Ympärilläsi on puikkomaisia tippukiviä eli stalaktiitteja sekä stalagmiitteja, jotka muistuttavat pitkiä steariinin peittämiä pylväitä. Mayakansa on aina pitänyt sadunomaista Rio Secretoa erityisen tärkeänä paikkana, ja vielä tänäkin päivänä sinne tullaan uskonnollisten tapahtumien yhteydessä.

Sisällä luolassa seuraamme jokea, ja halukkaat voivat laskeutua syvempiin kohtiin pienelle uimakierrokselle. Unohtumaton elämys!

Ennen hotellille paluuta tarjoillaan kevyt lounas.

Kameroiden vieminen luolaan ei ole sallittua, mutta kuvia ja filmejä luolista on myytävänä vierailun jälkeen. Ethän myöskään ota koruja mukaan tälle retkelle.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Playa del Carmen


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

80 e

* Lähtöpaikka Playa del Carmen

 

Muista!

Märkäpukuja ja pelastusliivejä voi lainata. Ota mukaan omat uimakengät (tarvittaessa voit myös lainata kengät) sekä vaihtovaatteet.

Jos käytät aurinkovoidetta, tulee sen olla biologisesti hajoavaa välttääksesi ekosysteemin vahingoittumisen.

Retkeä ei suositella raskaana oleville, sydänsairaille, klaustrofobiasta kärsiville tai henkilöille, joilla on heikentynyt fyysinen kunto, sillä luolat ovat kapeita ja mutkittelevia ja alusta on paikoin liukas. Ikäraja 6 vuotta.