Isla Contoy & Isla Mujeres

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus

Snorklausta, rantautumisia ja lintubongarin paratiisi

Kokopäiväretken aikana käymme Isla Contoylla, jota pidetään Meksikon tärkeimpänä merilintujen pesintäpaikkana. Täältä retki jatkuu kohti Isla Mujeresia, jossa voit tehdä ostoksia tai vain rentoutua.

Isla Contoy on ainutlaatuisen kaunis saari, jolla on syrjäisiä, vaalehiekkaisia rantoja ja lisäksi saaren kansallispuisto on yli 150 lintulajin koti. Täällä sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä fregattilintuja, ruskeita pelikaaneja ja amerikanmetsoja.

Vene vie meidät Punta Samin satamasta Isla Contoyn kansallispuistoon. Pysähdymme snorklaamaan saaren edustalla olevalle riutalle. Sen jälkeen suuntaamme ihmettelemään Isla Contoyn tärkeintä nähtävyyttä eli sen kiehtovaa ja ainutlaatuista linnustoa. Sen jälkeen rantaudumme ja nautimme ennen lounasta paratiisimaisilla rannoilla auringosta ja uimisesta.

Seuraavaksi vene vie meidät Isla Mujeresille, vanhaan kalastajakylään, jossa on leppoisa tunnelma. Voit kuljeskelle kylässä ja nauttia sen ilmapiiristä ja rantaelämästä. Isla Mujeres on vain 20 minuutin laivamatkan päässä rannikon tunnetuimmasta kaupungista Cancúnista. Se on pieni, vain noin seitsemän kilometrin pituinen ja alle kilometrin levyinen saari. Ehdit hyvin imeä itseesi paikallista tunnelmaa ja tutkia pikkukauppojen tarjontaa tai pistäytyä baarissa ennen kun palaamme satamaan ja veneellä taas kohti hotellia.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
AkumalMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
CancunMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
Playa del CarmenMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
Playa MujeresMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
Puerto MorelosMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
Puerto AventurasMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
TULMaanantai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

100 e

* Lähtöpaikka TUL

 

Muista!

Maksu Isla Contoyn merellisen kansallispuiston säilyttämiseksi ei sisälly retken hintaan. Se maksetaan käteisellä paikan päällä.

Ota mukaan uimapuku, pyyhe, aurinkovoidetta, tuulenpitävä takki ja juomavettä.

Voit snorklata vain jos olet täysin terve, etkä esim. kärsi hengitysvaikeuksista.