Troodosvaellus

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu

Rentoutumista aktiivilomailijalle

Suositun vaellusretken aikana nautimme kauniista luonnosta ja maisemista sekä ihanan raikkaasta metsäilmasta. Paluumatkalla käymme tunnetussa Omodhoksen kylässä, joka sijaitsee keskellä viinialuetta.

Majesteettinen Troodos, mahtava vuoriketju, joka ulottuu halki saaren sisäosien, tarjoaa kaunista luontoa ja upeita maisemia. Troodos on luonnonystävien, myös kyproslaisten, rakas piilopaikka. Jo venetsialaisten aikaan tänne ylös vuorille etsiydyttiin tasangoilta ja rannikolta nauttimaan miellyttävästä ilmastosta ja viileästä metsäilmasta.

Aamulla pysähdymme pienen Monagrin kylän vanhassa kyläkoulussa kevyelle kyproslaiselle aamiaiselle. Vaellamme Platresin kylän läheisyydessä. Se on yksi kaikkein suosituimmista kylistä ja sen lähellä on presidentin kesäasunto.

Matka suuntautuu alas läpi vehmaan metsän Kryosjokea seuraillen aina Kalidonian vesiputoukselle saakka, jossa on mahdollisuus virkistäytyä raikkaan vuoristovesiryöpyn alla. Vaellamme alas Psilo Dendroon, tunnettuun ravintolaan, jolla on oma forellien kasvatusaltaansa. Täällä nautimme lounaan (kala tai liha.)

Paluumatkalla pysähdymme Omodhoksessa, joka on viinialueen kylistä suurin. Kylän perinteisellä mukulakivitorilla on useita viihtyisiä ravintoloita, jotka sijaitsevat mulperipuiden varjossa. Täällä sijaitsee myös tunnettu luostari.

Epätasaisen vaellusreitin pituus on noin 3 km ja vaellus kestää noin 2 tuntia. Retki sopii lähes kaikenikäisille, mutta retkelle osallistuvien lasten täytyy olla vähintään 7–8-vuotiaita.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Agia Napa
Keskiviikko
Fig Tree Bay
Keskiviikko
Larnaka
Keskiviikko
Limassol
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Aamiainen Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

49 eEUR

* Lähtöpaikka Fig Tree Bay

 

Muista!

Mukavat vaellus-/ulkoilukengät ja vettä.