Road trip koko perheelle

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Ruoka, juoma & viihde

Krokotiileja ja vallattomia vuohia

Vaihtelua auringonotolle ja uimiselle! Tavattuamme ensin Paralimnin Akvariumin eläimiä pääset taputtelemaan vuohia maatilalla. Sen jälkeen odottaa vierailu jäätelötehtaalla.

Lähde mukaan jännittävälle ja vaihtelevalle koko perheen retkelle. Tapaamme päivän aikana erilaisia eläimiä, maistelemmme vähän jotakin hyvää ja tutustumme samalla ympäröiviin kyliin.

Ensimmäinen pysähdyksemme on Paralimnin Akvarium. Täällä on paljon hienoja ja värikkäitä kaloja, mutta myös kilpikonnia, krokotiileja, lintuja ja pingviinejä (!).

Andreaksen maatilalla on lampaita ja vuohia – niin monta, ettei niitä pysty laskemaan. Niiden maidosta tehdään kyproslaista halloumi-juustoa, jota saamme maistaa.

Lisää maistiaisia on luvassa pikkuruisessa jäätelötehtaassa Sotiran kylässä. Jäätelön päälle on hyvä nauttia hieman hedelmiä ja niinpä suuntaamme tervehtimään Lisaa. Hänen perheellään on suuri sitrusviljelmä, jonka "papous" (isoisä) istutti kauan sitten. Täällä saamme poimia kypsiä appelsiineja suoraan puusta. Tietenkin vain silloin, kun ne ovat kypsiä.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Agia Napa


Maanantai
Perjantai
Keskiviikko
Fig Tree Bay


Maanantai
Perjantai
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

29 eEUR

* Lähtöpaikka Agia Napa

 

Muista!

Retki järjestetään maanantaisin ajalla 28.4.-12.10.
Retki järjestetään perjantaisin ajalla 14.4.-19.10.
Retki järjestetään tiistaisin ajalla 14.4.-26.10. (suomalainen opas)