Love Cyprus – Select

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Historia & Kulttuuri

Luonto- ja kulttuurielämyksiä

Anna meidän esitellä sinulle aito ja alkuperäinen Kypros! Vierailemme pienissä ja perinteisissä kylissä, tapaamme paikallisväestöä ja pääsemme seuramaan arkielämää läheltä. Opimme paljon paikallisista tavoista, perinteistä ja päivittäisestä elämästä.

Päivä aloitetaan Palaichorista, jossa istahdamme nauttimaan torilla kasvavien puiden varjoon oliiveja, auringonkypsyttämiä tomaatteja, vuohenjuustoa ja vastaleivottua leipää.

Kaukana valtateistä sijaitsee Askas, jonne tuskin kyproslaisetkaan usein eksyvät. Se on vuorenrinteessä kiikkuva pikkuinen kylä, ja tunnelma täällä on sanoinkuvaamaton – se täytyy itse kokea! Vierailullamme toisessa pienessä kylässä, Agroksessa, jossa käymme tervehtimässä Nikiä, joka muiden kylän naisten ohella valmistaa kyproslaisia makeisia. Herkulliset makeiset ovat myös suosittua vientitavaraa ulkomaille saakka. Nautimme kotitekoisen lounaan yhdessä Lanian mukavassa ravintolassa. Kylässä asuu useita taiteiljoita, jotka ovat varmasti etsineet – ja löytäneet – inspriraatiota tästä idyllisestä kylästä ja sen ympäristöstä, joka on itsessäänkin kuin taulu.

Kotimatkalla teemme hieman erilaisen pysähdyksen. Paljastamatta asiasta sen enempää, todettakoon että palaamme takaisin ajassa kaikin mahdollisin tavoin..

Ajomatkan aikana tutuksi tuleva luonto ja maisemat ovat vaihtelevia ja kruunavat retkipäivän; korkeita vuoria ja syviä laaksoja, oliivilehtoja, rypäleviljelmiä ja mantelipuita.

Love Cyprus on yksi valikoiduista retkistämme, jossa liikumme minibussilla. Tämä tarkoittaa rajoitettua osallistujamäärää (korkeintaan 20 henkeä), jolloin retkikokemuksesta tulee myös hieman henkilökohtaisempi.

Lähde mukaan yhdelle suosituimmista retkistämme!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Agia Napa


Maanantai
Perjantai
Lauantai
Fig Tree Bay


Maanantai
Perjantai
Lauantai
Larnaka


Maanantai
Perjantai
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Aamiainen Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

59 eEUR

* Lähtöpaikka Agia Napa

 

Muista!

Ota mukaan hartiat ja polvet peittävät vaatteet. Kamera ja mukavat kengät.

Retki järjestetään maanantaisin ajalla 28.4.-26.10.
Retki järjestetään perjantaisin ajalla 28.4.-12.10.
Retki järjestetään lauantaisin ajalla 14.4.-19.10. (tanskalainen opas)