Katamaraaniristeily Blue Village -perheille (Aamupäivä)

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus

Rentoutumista merellä koko perheelle

Hyppää mukaan katamariinille, jonka kyydissä vietät hauskan meripäivän perheen kanssa!

Koko perheen katamaraaniretkellä koet kutsuvan Välimeren parhaimmillaan. Purjehdimme Protaraksesta pitkin kaunista rannikkoa.

Tuskin vältyt houkutukselta hypätä virkistävälle uinnille kristallinkirkkaaseen veteen tai kokeilla snorklaamista. Tai mikset kokeilisi melomista yhdellä mukana olevista kahdesta kanootista?

Katamaraniissa on suihkut ja verkko, jossa on runsaasti tilaa myös aurinkopatjoille. Kannella on myös varjoisia osia rentoutumiseen.

Tuoreet hedelmät, välipalat sekä alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Aluksessa on myös baari, jos haluat ostaa jotakin muuta.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Agia Napa
Torstai
Fig Tree Bay
Torstai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Snacks Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

45 eEUR

* Lähtöpaikka Fig Tree Bay

 

Muista!

Risteilyjä lähtee sekä aamu- että iltapäivällä, reitti voi vaihdella säätilanteesta riippuen. Retki on tarkoitettu Blue Village -hotelleissamme asuville asiakkaille. Ota mukaan uima-asut, pyyhkeet ja aurinkovoide, jossa on korkea suojakerroin.