Ela, Ela – kaupunkikierros Larnakassa

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Shoppailu

Vaeltele, shoppaile ja kahvittele

Lähde mukaan retkelle ja koe Larnaka; viihtyisä kaupunki, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet. Teemme lyhyen kiertoajelun suolajärvelle ja käymme myös Halá Sultán Tekkén moskeijassa.

Larnaka on viihtyisä kaupunki, jossa on paljon tunnelmaa. Täällä vanha ja uusi kohtaavat muodostaen mielenkiintoisen sekoituksen. Kaupunki on tunnettu hienosta, palmujen reunustamasta rantapromenadistaan, jonka varrella voi nauttia frappén, jääkahvin, jossakin monista terassikahviloista. Tai mikset pulahtaisi välillä mereen vilvoittelemaan?

Kävelemme pienen matkan vanhoihin kyproksenturkkilaisiin kortteleihin ja näemme kaupungin aarteen, Pyhän Lazaruksen kirkon. Ympäröivissä kortteleissa on paljon käsityöläisiä: kupariseppiä, kynttilän valajia, suutareita, puuseppiä ja muita. Kaikki tämä on osa Larnakan arkea.

Keskustassa on paljon kauppoja ja kaupungin hintataso on suhteellisen alhainen. Sinulla on hyvää aikaa kierrellä omin päin ja shoppailla. Täältä on tunnettuja merkkiliikkeitä ja kansainvälisten ketjujen kauppoja, mutta myös paikallisia pikkuputiikkeja, joista voit tehdä hyviä löytöjä.

Lauantaisin on keskustassa markkinat, jonne läheisten kylien asukkaat tulevat myymään kauden hedelmiä ja vihanneksia.

Kaupungin ulkopuolella on suolajärvi, joka kesäisin usein kuivuu niin, että narskuvalla suolalla voi kävellä. Talvisin järvellä on tuhansia flamingoja ja paljon muita muuttolintuja.

Kuin keitaana rannalla, palmujen ja sypressien ympäröimänä, on Halá Sultán Tekkén moskeija. Sitä pidetään muslimimaailman neljänneksi tärkeimpänä pyhiinvaelluskohteena. Paljain jaloin astumme sisään moskeijaan, joka on omistettu profeetta Muhammedin tädille Umm Haramille.

Halutessasi voit viettää retkipäivän Larnakassa myös omin päin.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Agia Napa
Lauantai
Fig Tree Bay
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

22 eEUR

* Lähtöpaikka Agia Napa