Patmos omin päin

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Pääsylippu

Viehättävä Patmos ja sen raamatullinen historia.

Tällä omatoimiretkellä voit tutkia kauniista Patmoksen saarta oman aikataulusi mukaan. Edestakainen laivamatka sekä kuljetus Samoksen hotellista satamaan ja takaisin sisältyy hintaan, mutta Patmoksella liikut omin päin.

Ihastu menneiden aikojen viisauteen ja kauneuteen Patmoksella. Patmoksella käynti kuuluu jokaisen kulttuurista ja historiasta kiinnostuneen ohjelmaan!

Laivamatka Patmokselle kestää noin kolme tuntia. Perillä sinulla on aikaa koko päivä tutustua Skalan kaupunkiin ja saareen omin päin. Voit mm. ihailla huolella kunnostettuja vanhoja taloja, kuljeskella maalauksellisilla kujilla, shoppailla ja uida.

Saaren merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat luola, jossa evankelista Johannes koki näkynsä, keskiaikainen Hora ja mahtava Johanneksen luostari, joihin pääset Skalasta taksilla, paikallisbussilla tai jopa kävellen ylös vuorenrinnettä (reitti on kävellen melko vaativa). Jos haluat tutustua näihin nähtävyyksiin oppaan johdolla, suosittelemme toista Patmoksen retkeämme.

Kreikkalainen salaatti tai mezé jossakin sataman mukavista tavernoista on erinomainen päätös päivälle ennen paluuta Samokselle.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Kokkari
Perjantai
Pythagorion
Perjantai
Vathi
Perjantai
Votsalakia
Perjantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

49 eEUR

* Lähtöpaikka Votsalakia

 

Muista!

Osasta Pythagorionin hotelleista ei ole kuljetusta satamaan, tapaamme tällöin paikan päällä satamassa lipussa mainittuna ajankohtana.

Tulostathan kaksi kappaletta retkilippuja, sillä tarvitset yhden lipun bussimatkaa varten ja toisen venematkaa varten.