Sukellus

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Urheilu
 
 

Kokeilusukellus kauniissa merimaisemissa

Arvostettu sukellusyritys Waterhoppers tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. Pääset turvallisissa olosuhteissa ryhmän mukana kokeilemaan "oikeaa" urheilusukellusta.

Retki suuntautuu Rodoksen itäiselle rannikolle Kalithean alapuolelle, jossa kalliomuodostelmat merenpinnan alla luovat jännittäviä maisemia, jossa koko joukko värikkäitä kaloja viihtyy.

Kuka tahansa voi osallistua kokeilusukellukseen, jonka aikana kokeneet sukellusohjaajat ensin opettavat, kuinka varusteita eli märkäpukua, uimaräpylöitä, maskia, ilmaletkuja ja regulaattoria käytetään. Ohjaajat puhuvat englantia.

Sen jälkeen sukellat yhdessä ryhmän mukana merkityllä alueella muutaman metrin syvyydessä. Tunnet painottomuuden suoman vapauden samalla kun hengittelet rauhallisesti ja tutkit kalliomuodostelmia, vedenalaisia kasveja ja uteliaita pikkukaloja.

Jos haluat kokeilla sukeltamista, mutta matkaseurasi ei, hän voi lähteä mukaan edullisempaan hintaan ottamaan aurinkoa, uimaan ja vaikka snorklaamaan.

Waterhoppers tarjoaa myös PADI-järjestelmän mukaisia urheilusukelluskursseja, mikäli kokeilusukelluksen jälkeen innostut harrastuksesta. Voit varata retken aikana myös lisäsukelluksen, jos haluat sukeltaa toiseen kertaan. Lisätietoja veneen henkilökunnalta, lisäsukellus varataan ja maksetaan suoraan Waterhoppersille.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Lindos


Maanantai
Torstai
Lauantai
Faliraki


Maanantai
Torstai
Lauantai
Ixia


Maanantai
Torstai
Lauantai
Kolymbia


Maanantai
Torstai
Lauantai
Kalithea


Maanantai
Torstai
Lauantai
LAO


Maanantai
Torstai
Lauantai
Rodoksen kaupunki


Maanantai
Torstai
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

50 eEUR

* Lähtöpaikka Kalithea

 

Muista!

9–18-vuotiailla tulee olla mukana aikuinen huoltaja tai vaihtoehtoisesti retkelle voi osallistua itsenäisesti huoltajan allekirjoittamalla luvalla.