Kreikkalainen ilta

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Ilta | Ruoka, juoma & viihde
 
 

Laulua, tanssia ja ruokaa viehättävässä kylässä.

Vanhassa Salakoksen kylässä osallistumme juhlaan ja nautimme hyvää kreikkalaista kotiruokaa ja viiniä samalla kun tanssijat ja laulajat pitävät huolen viihdyttämisestä.

Kreikkalainen ruoka, musiikki ja tanssi on ehdottomasti koettava tässä sielukkaassa maassa.

Matkalla Salakokseen ohitamme kauniin maalaismaiseman oliivilehtoineen ja kookkaine vuorineen. Ravintola, jossa aterioimme, sijaitsee hienolla paikalla, josta on jylhät maisemat alas laaksoon. Täällä ruoka valmistetaan omista raaka-aineista, kuten itse tuotetusta oliiviöljystä, tomaateista, paprikoista, mausteista ja jäätelöstä.

Nautimme aidon ja perinteisen kreikkalaisen kolmen ruokalajin aterian, johon sisältyy niin paljon juomaa kuin haluat; viiniä ja virvoitusjuomaa. Näyttämöllä paikalliset muusikot esittävät tunnelmallista kreikkalaista musiikkia, jolla on ainutlaatuinen kyky ilmaista yhtaikaa kaihoa, intohimoa ja elämäniloa. Syke nousee ja kun olemme syöneet itsemme kylläisiksi, on tanssin aika.

Tanssitaitojaan meille esittelee perinteistä kreikkalaista tanssia opiskeleva ryhmä. Lähde itsekin tanssilattialle ja kokeile miten askeleet sujuvat. Tanssi on toki vapaaehtoista, mutta tulet varmasti huomaamaan, että on vaikea olla tempautumatta mukaan tunnelmaan!

Tervetuloa viettämään unohtumatonta iltaa aidon kreikkalaisissa merkeissä!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Faliraki
Perjantai
Ixia
Perjantai
Kolymbia
Perjantai
Kalithea
Perjantai
Rodoksen kaupunki
Perjantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Juoma Sisältyy
Illallinen Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

45 eEUR

* Lähtöpaikka Kolymbia

 

Muista!

Keväällä ja syksyllä voivat illat olla viileitä, joten silloin kannattaa ottaa mukaan lämpimämpi pusero tai takki. Englanninkielinen opastus.