Vaellus Imbrosin rotkossa

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu

Kasvitieteilijän onnela

Sopiva, 8 kilometrin vaellus sinulle, kun haluat kokea saaren dramaattisen luonnon ja maisemat lähietäisyydeltä.

Ihastuttava Imbrosin vaellus sopii sinulle, joka haluat kokea kukkien tuoksun, huikeat näköalat ja jyrkät vuoret tällä "vain" 8 km vaellusreitillä.

Retkemme alkaa Imbrosin kylästä, joka sijaitsee 720 m merenpinnan yläpuolella, ja josta laskeudumme alas kohti merta ja Kommitadesin kylää. Rotkossa kasvaa useita Kreetan endeemisiä kasveja – kasveja, jotka kasvavat vain tällä saarella.

Polku laskeutuu loivasti alaspäin ja vaellamme kuivuneessa joenuomassa, joka koostuu lähinnä irtokivistä ja sorasta. Retki edellyttää hyviä vaelluskenkiä tai vastaavia ulkoilujalkineita sekä normaalia peruskuntoa. Emme suosittele retkeä sydän- tai liikuntaelinsairauksista kärsiville.

Matkan puolivälissä on lepopaikka, jossa voit nauttia mukaan ottamasi eväät tai vain juoda vettä.

Perillä etelärannikolla on mahdollisuus syödä lounasta sekä pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa yli vuorten.

Retki on mukava yhdistelmä luontoa ja liikuntaa!

Retki ei sovellu raskaana oleville.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
GPO
Keskiviikko
Rethymnon
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

41 eEUR

* Lähtöpaikka GPO

 

Muista!

Hyvät kengät ovat välttämättömät. Muista ottaa mukaan uima-asu ja pyyhe, jos haluat vilvoitella vaelluksen jälkeen Libyanmeressä. Pääsymaksu rotkoon (2 €/hlö) ei sisälly retken hintaan.