Stavros Beach

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus

Laguuniranta ja munkkiluostari

Päivä Akrotirin niemellä vietetään aurinkoa palvoen ja uiden Stavros Beachin laguunirannalla, joka kuuluu saaren hienoimpiin.

Matkaamme Akrotirin niemelle, Hanian itäpuolelle, jossa aloitamme päivän yhdellä Kreetan hienoimmista rannoista, Stavros Beachin laguunirannalla.

Täällä filmattiin Zorbas-elokuvaa, jossa Anthony Quinn oli pääosassa. Voit pulahtaa taivaansiniseen mereen tai vain loikoilla rannalla ja rentoutua.

Kun haluat pitää tauon auringonpalvonnasta, voit hakeutua tavernaan varjoon lounaalle tai juomaan kylmän frappén (jääkahvi).

Päivä jatkuu vielä käynnillä edempänä niemellä sijaitsevassa Agia Triadan luostarissa, jonka kaksi venetsialaista munkkia rakensi vuonna 1612.

Kuulet enemmän luostarin historiasta ja voit kuljeskella luostarin puutarhassa ennen kun palaamme tältä rentouttavalta retkeltä hotelliin.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Agia Marina
Tiistai
Gerani
Tiistai
Platanias
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

30 eEUR

* Lähtöpaikka Agia Marina

 

Muista!

Noin 2 euron sisäänpääsymaksu luostariin ei sisälly retken hintaan.