Santorini, venekyyti & saarikierros –Analipsista

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Historia & Kulttuuri
 
 

Kaunis kuin postikortti

Santorini – yksi Kreikan saariston kauneimmista saarista.

Santorini sijaitsee aivan Kreetan pohjoispuolella. Saari tunnetaan postikorttimaisen kauniista maisemistaan, jotka yhdistetään samalla Kreikkaan ja kreikkalaisuuteen. Valkeaksi kalkitut talot, liidunvalkeat kappelit sinisillä kupoleilla sekä ainutlaatuiset merinäköalat tekevät Santorinista yhden Euroopan kuvauksellisimmista saarista.

Saavuttuamme Santorinille, lähdemme ensin saarikierrokselle ja vierailemme sitten Oian ja Thiran kylissä, joista on panoramanäkymät tulivuorelle.

Pääkaupunki Thira sijaitsee ylhäällä, valtavan tulivuorenkraatterin laidalla. Kraatterin reunalta vie 580 porrasaskelmaa alas meren rantaan ja satamaan.

Kaupungin porraskujilla on valkoiseksi kalkittuja taloja, joissa on siniset ovet, ja pieniä kahviloita, joissa miehet pelaavat backgammonia. Mustiinpukeutuneet naiset kastelevat vanhoissa oliiviöljykanistereissa kasvattamiaan mausteyrttejä. Kaikki tämä sekä valkoiset kappelit sinisine kupoleineen ovat juuri sellaisia kuin kreikkalaisessa pikkukaupunki-idyllissä kuvittelisikin olevan.

Santorin maisemat ovat niin fantastiset, että valokuvattavaa riittää koko päiväksi.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
AnalipsiMaanantai
Keskiviikko
Perjantai
Sunnuntai
VESMaanantai
Keskiviikko
Perjantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lippu Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

135 eEUR

* Lähtöpaikka VES

 

Muista!

Kuljetus satamaan, lähtöpaikalle on mahdollista ostaa, valitse tällöin lisäksi "Lippu satamaan – Santorini". Muista ottaa myös mukaan uima-asu, mikäli haluat uida. Venematka Santorinille kestää n. 3 tuntia.