Katamaraani

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Ihastuttava päivä merellä

Koko päivä purjehtien, uiden ja snorklaten. Mukava katamaraanimme lähtee Panormon satamasta ja purjehtii hienolle Balin rannalle.

Tämä retki sopii sinulle, joka haluat nauttia auringosta ja uimisesta sekä merestä ja rannasta rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Aluksella voit nauttia auringosta, maisemista ja mukavasta merituulesta purjehtiessamme pitkin Kreetan kaunista rannikkoa. Saavumme lounasaikaan Balin rannalla, jossa nautimme kreikkalaisen noutopöytälounaan. Ehdit myös hetkisen rentoutua rannalla, ennen kuin purjehdimme eteenpäin.

Pysähdymme päivän aikana uimaan myös aluksesta, jolloin sinulla on mahdollisuus sekä uimiseen että snorklaamiseen.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Rethymnon

Tiistai
Keskiviikko
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

78 eEUR

* Lähtöpaikka Rethymnon

 

Muista!

Ota mukaan uima-asu ja pyyhe, aurinkovoide, päähine ja kamera. Juomat eivät sisälly aterian hintaan, juomaa ostettavissa myös alukselta.