Salin salaisuudet jeepin kyydissä -iltapäivä

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Luonto & Ulkoilu
 
 

Kohtaa kapverdeläinen arki

Näe Salin kätketyt helmet puolipäiväretken aikana.

Suuntaamme länsirannikkoa pitkin kohti Palmeiraa, jossa näemme enemmän paikallista elämänmenoa ja voit mahdollisesti ostaa myös matkamuiston kotiin viemiseksi.

Sen jälkeen jatkamme matkaa kohti Buraconaa. Näet korkeiden aaltojen lyövän mustiin kallioihin ja luonnon muovaaman altaan, joka on suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa sekä luolat, joissa tiettyyn aikaan vuodesta kirkkaalla säällä voi nähdä "Siniseksi silmäksi" kutsutun luonnonilmiön. Vierailemme retken aikana myös Salin pääkaupungissa Espargosissa.

Retken päätteeksi käymme Pedra da Lumessa, sammuneen tulivuoren kraatterissa sijaitsevilla suola-altailla. Täällä voit kellua suolapitoisessa vedessä kuin korkki. Veden sanotaan tekevän hyvää iholle.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Santa Maria

Maanantai
Perjantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

41 eEUR

* Lähtöpaikka Santa Maria

 

Muista!

Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja vesipullo.