Katamaraaniretki Atlantilla

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Täydellistä rentoutumista Atlantilla!

Ui kristallinkirkkaassa vedessä ja nauti auringosta. Katamaraanillamme rentoudut täydellisesti.

Niin lapset kuin aikuisetkin nauttivat tästä leppoisasta päivästä merellä ja vilvoittavista tuulista. Ota aurinkoa ja pulahda välillä uimaan katamaraanin pysähtyessä.

Aamulla on kuljetus hotellista alas Sal Rein satamaan, josta siirrymme kumiveneillä katamaraanille. Sen jälkeen nautimme tällä puolipäiväretkellä kaikesta, mitä Atlantti tarjoaa.

Alus pysähtyy retken aikana pari kertaa, jotta pääset pulahtamaan ihanaan veteen. Vietä päivää katamaraanilla juuri siten kuin haluat – valinta on sinun!

Tämä retki on varattavissa joko aamu- tai iltapäiväretkenä. Retki toteutetaan päivästä riippuen joko perheretkenä tai aikuisille suunnattuna retkenä (ikäraja 16 vuotta).

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Santa Monica

Perjantai
Sunnuntai
Sal Rei

Perjantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Snacks Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

53 eEUR

* Lähtöpaikka Santa Monica

 

Muista!

Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja aurinkovoide, jossa on korkea suojakerroin.