Eteläinen saarikierros ja paratiisiranta, Santa Monicasta – aamupäivä

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Historia & Kulttuuri
 
 

Tutustu Boavistan saaren eteläiseen osaan!

Boavistalla on upeita rantoja – aamupäivän aikana tutkimme saaren eteläistä osaa ja mm. tunnettua Santa Monican rantaa, jonka sanotaan olevan Kap Verden kaunein.

Aloitamme päivän vierailulla Rabilissa, joka on Boavistan suurin kaupunki. Täällä pääset kurkistamaan hiukan paikallisen väestön arkeen ja elämään.

Matka jatkuu eteenpäin kohti Viannan aavikkoa, jossa pysähdymme valokuvaustauolle ja sinulla on aikaa kuljeskella viileän haaleassa aavikkohiekassa.

Pienessä Povoaçãon kylässä, josta jalkapalloilija Henrik Larssonin isä on kotoisin, sinulla on aikaa pistäytyä jossakin kylän pienistä baareista sammuttamassa janosi.

Lisäksi käymme yhdellä kaikkein kuuluisimmista kapverdeläisistä rannoista, Santa Monican paratiisirannalla. Huomioithan, että Santa Monican rannalla esiintyy ajoittain korkeita aaltoja ja virtauksia.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Santa Monica
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

35 eEUR

* Lähtöpaikka Santa Monica

 

Muista!

Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja aurinkovoidetta, jossa on korkea suojakerroin.

Finnmatkat lahjoittaa jokaisesta tämän retken online-varauksesta 0,50€/aikuinen ja 0,25€/lapsi eri hyväntekeväisyysprojekteihin Boavistalla.

Kiitos avusta ja tuesta!