Pohjoinen saarikierros Sal Reista

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Puolipäivä | Historia & Kulttuuri

Boavistan pohjoisosien parhaat palat

Koe Boavistan pohjoisosien luonnon, historian ja kulttuurin parhaat palat.

Lähde mukaan Boavistan saaren pohjoispuolelle! Retki tarjoaa katsauksen saaren historiaan ja kapverdeläiseen arkeen. Boavista kuuluu saariryhmän Barlaventon eli tuulenpuoleisiin saariin. Tutustumme saareen landroverien, nelivetoisten jeeppien, kyydissä, joilla pääsemme helposti perille vaikeakulkuisempiinkin paikkoihin ja nauttimaan vaihtelevista maisemista. Näemme niin sinivihreän meren kuin avointa maastoa ja autioita rantojakin.

Käymme Santa Marian rannalla ja näemme myyttisen laivan, joka haaksirikkoutui tämän koskemattoman rannan edustalla.

Retki jatkuu sitten tutustumisella João Galegon ja Fundo das Figueirasin pikkukyliin. Fundo das Figueirasia pidetään pohjoisen provinssin keskuksena ja teemme kylässä pienen kävelykierroksen ja ihaillemme kauniita, värikkäitä taloja.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Sal Rei

Keskiviikko
Torstai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

35 eEUR

* Lähtöpaikka Sal Rei

 

Muista!

Finnmatkat lahjoittaa jokaisesta tämän retken online-varauksesta 0,50€/aikuinen ja 0,25€/lapsi eri hyväntekeväisyysprojekteihin Boavistalla.

Kiitos avusta ja tuesta!