Puerto de la Cruz – omatoimisesti

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Pääsylippu
 
 

Idyllistä pikkukylätunnelmaa, shoppailua ja puutarhan kauneutta

Puerto de la Cruz oli Kanariansaarten ensimmäinen, "oikea" rantalomakohde. Jo 1800-luvun alussa rikkaat englantilaiset matkustivat tänne; tämä historia heijastuu perinteisissä luksushotelleissa, jotka vieläkin sijaitsevat palmujen reunustamalla rantakadulla.

Kaupungin sydämen muodostavat korttelit Plaza del Charcon aukion ja sataman ympärillä. Kujia reunustavissa taloissa on jäljellä aidot, paikallista tyyliä edustavat puuparvekkeet. Kannattaa vierailla kauniissa 1600-luvun katedraalissa Iglesia de la Peña de Franciassa, jonka välittömässä läheisyydessä on lisäksi tapas-baareja sekä taidegallerioita.

Tämän päivän Puerto de la Cruz on samalla kertaa sekä viehättävä aurinkolomakohde että eloisa pikkukaupunki. Täällä sijaitsevat monet Teneriffan parhaista ravintoloista. Ja ostoksia voi tehdä niin kansainvälisissä merkkiliikkeissä kuin pienissä paikallisissa leipomoissa ja lihakaupoissa.

Kokemisen arvoinen on myös vaellus vuonna 1788 valmistuneessa tuoksuvassa suuressa kasvitieteellisessä puutarhassa, jonne on kerätty harvinaisia kasvilajeja maailman kaikista kolkista viideltä eri mantereelta.

Kaupungista löytyy uimapaikkoja sekä suositulla Playa Jardinin laavarannalla että hiljattain uusitussa Lago Martiánezin lido-uimalassa. Uimala muodostuu useista suurista ja tyylikkäistä merivesialtaista, jotka on suunnitellut naapurisaari Lanzaroten suuri kuuluisuus, arkkitehti César Manrique.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Los Gigantes
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Perjantai
Lauantai
Los Cristianos
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Perjantai
Lauantai
Playa de Fañabé
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Perjantai
Lauantai
Alcala
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Perjantai
Lauantai
Playa de las Americas
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Perjantai
Lauantai
Playa Paraiso
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Perjantai
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

20 eEUR

* Lähtöpaikka Playa Paraiso

 

Muista!

Kuljetus Puerto de la Cruziin järjestetään retkibussilla, joka vie Loro Parque -eläinpuistoon. Paluu takaisin lomakohteeseen myös retkibussilla.