Palman katedraali ja ostoksia

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Shoppailu
 
 

Pistäydy suurkaupungissa

Vierailemme kuuluisassa katedraalissa, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla nauttien sen ihanasta tunnelmasta ja hyvistä ostosmahdollisuuksista.

Palma on yksi Euroopan sykkivistä suurkaupungeista – täynnä elämää ja aktiviteetteja. Täällä voit nauttia shoppailusta täysin siemauksin, kuljeskella vanhan kaupunginosan kujilla, vierailla historiallisissa palatseissa ja kirkoissa ja istahtaa välillä kaupungin trendikkäisiin kahviloihin ja tapasbaareihin.

Retkiohjelmaan sisältyy tutustuminen Palman majesteettiseen katedraaliin, La Seuhun, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla. Kuten sanottu, Palma on mahtava ostoskaupunki, josta löydät maustemyymälöitä, kenkäkauppoja, muotiputiikkeja ja paljon muuta.

Sindicatin ja Jaume II:n pikkuliikkeistä ei ole pitkä matka tyylikkäälle ostoskadulle, Jaume III:lle, tai Avinguda d’Alexandre Rosellolle sekä El Corte Inglésin ostoskeskukseen. Suosittelemme myös vierailua vanhassa kuninkaanlinnassa, Castello de Bellverissa sekä kävelyretkeä pitkin Paseo Maritimoa, jonka varrella voit ihastella sataman ylellisiä luksusveneitä.

Kannattaa myös pysähtyä johonkin monista ulkoilmaravintoloista ja nauttia vaikkapa kupillinen café con lecheä – maitokahvia.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
ALC
Torstai
PIC
Torstai
PPO
Torstai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Lippu Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

36 eEUR

* Lähtöpaikka PIC

 

Muista!

Alennuskortti El Corte Inglésiin ja Palman kartta sisältyvät retken hintaan. Muista varautua peittämään polvet ja olkapäät katedraalivierailun aikana.