Idyllinen Mallorca – pohjoisrannikolta

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Historia & Kulttuuri

Valldemossa ja Appelsiinilaakso

Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso.

La Sierra Tramuntanan vuoriston vehmaassa laaksossa, 400 m merenpinnan yläpuolella, on viehättävä Valldemossan kylä. Säveltäjä Frédéric Chopin ja hänen rakastajansa George Sand viettivät kylässä yhden kylmän ja sateisen talven ja tekivät kylästä kuuluisan. He asuivat vanhassa La Cartujan kartusiaaniluostarissa, joka nykyisin toimii museona.

Pyhimys Santa Catalina Tomas kasvoi täällä Valldemossassa ja leimaa kylää vielä nykyäänkin.

Matkaamme läpi vanhojen oliivilehtojen korkealla rannikon yläpuolella. Näkymät Välimerelle ja ympäröivään luontoon ovat suurenmoiset. Tämä kiemurteleva tie kuuluukin maisemiltaan Mallorcan kuuluisimpien joukkoon. Mikäli aikaa riittää, pysähdymme tunnetulla Son Marroigin näköalapaikalla ihailemaan ilmiömäisiä näköaloja.

Nautittuamme lounaan viehättävän Puerto de Sollérin kalastajakylän satamassa käymme vielä Sollerin kylässä, jota kutsutaan myös "Appelsiinilaaksoksi".

Sen jälkeen hyppäämme vielä kyytiin historialliseen junaan, joka on liikennöinyt Sollerin ja Palman välillä jo lähes sata vuotta. On unohtumaton elämys puksuttaa junalla yli vuorien ja halki oliivipuulehtojen!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
ALC
Tiistai
PIC
Tiistai
PPL
Tiistai
PPO
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

59 eEUR

* Lähtöpaikka PIC

 

Muista!

Nouto tapahtuu Palmasta, jonne Playa de Palmassa, Ca'n Pastillassa ja Porto Sollerissa majoittuvien tulee saapua omin päin.