Sioux City – iltaretki

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Ilta | Ruoka, juoma & viihde
 
 

Ruudinsavua ja cancan-tanssijoita

Vietä ilta oikeassa Villin Lännen kylässä. Ohjelmassa on barbeque-ateria, westernshow cancan-tanssijoineen, pankkiryöstä sekä viralliset hirttäjäiset...

Sioux City on pesunkestävä Villin Lännen kylä aivan Bahía Felizin lähellä. Se rakennettiin alunperin vuonna 1972 oikean "spagettiwesternin" kulissiksi ja siitä on kehittynyt eräänlainen teemapuisto.

Kävelet kylmän rauhallisten cowboyiden ja hiipivien intiaanien joukossa. Kylässä on tietysti saluuna, pankki ja vankila ja jopa kirkko hautuumaineen.

Joka perjantai on Sioux Cityssä grillijuhlat. Illan kulissit ovat vaikuttavat ja kylän ulkoilmateatterissa esitetään suuri westernshow cancan-tanssijoineen, pankkiryöstöineen – ja tietysti hirttäjäisineen!

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
ADO
Perjantai
ARU
Perjantai
Mallorca
Perjantai
CUR
Perjantai
MAP
Perjantai
MEL
Perjantai
MOG
Perjantai
PLI
Perjantai
PRI
Perjantai
TAU
Perjantai
UIN
Perjantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Juoma Sisältyy
Illallinen Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

54 eEUR

* Lähtöpaikka PLI

 

Muista!

Ruoka, juoma ja baaritarjoilu sisältyvät retken hintaan. Sioux City on avoinna klo 17.30 – 22.00.