Maaritin fantastinen Gran Canaria

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Historia & Kulttuuri
 
 

Lähde tutustumaan saareen valittuihin paloihin suomalaisen oppaan kanssa

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea Gran Canarian paras anti kokeneen paikallisoppaamme johdolla – tämän koet vain Finnmatkojen kanssa!

Olemme tehneet useita vuosia yhteistyötä tunnetun, suomalaisen Maarit-nimisen oppaan kanssa, joka on asunut saarella monta vuotta. Maaritin laajat tiedot ja ylpeys, jolla hän esittelee upeaa, nykyistä kotisaartaan, takaavat ainutlaatuisen elämyksen.

Lähde kuuntelemaan Maaritin kertomuksia ja tutustumaan joihinkin saaren mielenkiintoisimmmista osista, joita harvemmilla matkailijoilla on ollut tilaisuus nähdä.

Retken sisältö vaihtelee jonkin verran riippuen ajankohdasta sekä maisemien ja muiden olosuhteiden muutoksista, mutta takaamme ainutlaatuisen kokemuksen. Lounas sisältyy hintaan.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Amadores
Lauantai
Playa del Aguila
Lauantai
Bahía Feliz
Lauantai
Playa del Cura
Lauantai
Maspalomas
Lauantai
Las Meloneras
Lauantai
Puerto de Mogán
Lauantai
Playa del Ingles
Lauantai
Puerto Rico
Lauantai
Sonnenland
Lauantai
Playa Taurito
Lauantai
San Agustín
Lauantai
Arguineguin
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

35 eEUR

* Lähtöpaikka Bahía Feliz