Katamaraaniretki Puerto de Mogániin

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Aurinkoa, uimista ja rentoutumista

Ainoana matkanjärjestäjänä tarjoamme kokopäiväretken, joka yhdistää purjehduksen upealla Super Catilla, joka on yksi maailman suurimmista purjekatamaraaneista, vieräiluun Gran Canarian viihtyisimmässä kylässä Puerto de Mogánissa. Loistava yhdistelmä kaupunkia ja merta.

Aloitamme päivän bussimatkalla Puerto de Mogániin, jossa on perjantaisin markkinat, ja jossa voit tehdä vähän ostoksia ja nauttia kupillisen kahvia jossakin sataman kahvilassa tai pulahtaa vilvoittelemaan pieneltä, vaalealta hiekkarannalta.

Päivä jatkuu nousemalla katamaraanille, jossa voit rentoutua aurinkotuolissa laajalla puukannella tai virkistäytyä aluksen omassa jacuzzissa. Jos haluat pitää taukoa auringonotosta, on alakannella, jossa myös retken hintaan sisältyvä lounas tarjoillaan, hyvin tilaa. Jos sää- ja tuuliolosuhteet sallivat purjehdimme autiolle GuiGuin rannalle, jonka edustalla laskemme ankkurin ja nautimme hetken luonnosta ja rauhasta. Paluumatkalla on lapsilla mahdollisuus kokeilla ajelua banaaniveneellä.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Amadores
Perjantai
Playa del Aguila
Perjantai
Bahía Feliz
Perjantai
Playa del Cura
Perjantai
Maspalomas
Perjantai
Las Meloneras
Perjantai
Puerto de Mogán
Perjantai
Playa del Ingles
Perjantai
Puerto Rico
Perjantai
Sonnenland
Perjantai
Playa Taurito
Perjantai
San Agustín
Perjantai
Arguineguin
Perjantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

48 eEUR

* Lähtöpaikka Playa del Cura

 

Muista!

Ota mukaan uimapuku, pyyhe, aurinkovoidetta ja tuulenpitävä takki.