Jeeppi- ja kamelisafari (iltapäiväretki)

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu
 
 

Perheseikkailu aavikolla

Vauhdikas ja jännittävä päivä täynnä elämyksiä kaikenikäisille. Vai mitä sanot off road- ajelusta avoimilla jeepeillä ja kameliratsastuksesta suurella Maspalomaksen aavikolla?

Maantieteellisellä tasolla Gran Kanaria kuuluu Afrikan mantereeseen. Tämän vuoksi saari koostuu oikeista erämaa-alueista ja Maspalomaksen kuuluisat hiekkadyynit ovatkin yksi päivän retkikohteista.

Kaikki seikkailunjanoiset lapset ja aikuiset pääsevät osallistumaan unohtumattomaan kameliratsastukseen, jonka aikana pääsee todella kosketuksiin Saharan kanssa.

Kameliratsastuksen jälkeen hyppäämme jeeppien kyytiin ja jatkamme matkaa kohti Fataga-kylää "Tuhansien palmujen laaksoon". Vähitellen saavumme perille kamelitarhalle, jossa pääsee katselemaan ja taputtelemaan niin kameleita kuin muitakin eläimiä.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Bahía Feliz
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

34 eEUR

* Lähtöpaikka Bahía Feliz

 

Muista!

Retkeä ei suositella alle 3-vuotiaille, raskaana oleville, iäkkäille henkilöille tai niille, joilla on jokin krooninen sairaus tai vamma. Jeeppikierroksella ei ajeta off road-reittiä tällä retkellä ja pysähdysten järjestys voi vaihdella. Retki järjestetään vain Blue Villagesta ja Blue Starista.