Jeeppi- ja kamelisafari

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu
 
 

Perheretki aavikolla

Vauhdikkaan ja jännittävän retken ohjelmassa on paljon elämyksiä kaikenikäisille. Mitä sanoisit off road -ajelusta avojeepeillä ja ratsastuksesta kamelilla laajalla Maspalomasin dyynialueella?

Maantieteellisesti Gran Canaria kuuluu Afrikan mantereeseen. Siksi saarella on paikoin oikeaa aavikkomaisemaa ja kuuluisat Maspalomasin hiekkadyynit ovatkin yksi päivän retkikohteista.

Täällä saavat kaikki seikkailunhaluiset lapset ja aikuiset kokea unohtumattoman ratsastuskierroksen kamelilla. Tuntuu aivan kuin olisi keskellä Saharaa.

Kameliratsastuksen jälkeen nousemme taas jeeppien kyytiin ja jatkamme halki "Tuhannen palmun laakson" kohti Fatagan kylää. Vähitellen saavumme kamelifarmille, jossa on kameleiden lisäksi myös muita eläimiä.

Varatessasi tämän retken voit varata lisäksi:
- Lounaan

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
ADO
Sunnuntai
Mallorca
Sunnuntai
CUR
Sunnuntai
MAP
Sunnuntai
MEL
Sunnuntai
MOG
Sunnuntai
PLI
Sunnuntai
PRI
Sunnuntai
TAU
Sunnuntai
UIN
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

34 eEUR

* Lähtöpaikka MEL

 

Muista!

Retkeä ei suositella alle 3-vuotiaille, raskaana oleville, iäkkäille henkilöille tai niille, joilla on jokin krooninen sairaus tai vamma.

Talvikaudella jeeppiajelu maastossa järjestetään vain tiistain ja keskiviikon retkellä. Perjantaisin ja maanantaisin jeepeillä ajellaan asfaltoiduilla teillä.