Jeeppi- ja kamelisafari

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu
 
 

Perheretki aavikolla

Vauhdikkaan ja jännittävän retken ohjelmassa on paljon elämyksiä kaikenikäisille. Mitä sanoisit off road -ajelusta avojeepeillä ja ratsastuksesta kamelilla laajalla Maspalomasin dyynialueella?

Maantieteellisesti Gran Canaria kuuluu Afrikan mantereeseen. Siksi saarella on paikoin oikeaa aavikkomaisemaa ja kuuluisat Maspalomasin hiekkadyynit ovatkin yksi päivän retkikohteista.

Täällä saavat kaikki seikkailunhaluiset lapset ja aikuiset kokea unohtumattoman ratsastuskierroksen kamelilla. Tuntuu aivan kuin olisi keskellä Saharaa.

Kameliratsastuksen jälkeen nousemme taas jeeppien kyytiin ja jatkamme halki "Tuhannen palmun laakson" kohti Fatagan kylää. Vähitellen saavumme kamelifarmille, jossa on kameleiden lisäksi myös muita eläimiä.

Varatessasi tämän retken voit varata lisäksi:
- Lounaan

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Amadores
Sunnuntai
Bahía Feliz
Sunnuntai
Playa del Cura
Sunnuntai
Maspalomas
Sunnuntai
Las Meloneras
Sunnuntai
Puerto de Mogán
Sunnuntai
Playa del Ingles
Sunnuntai
Puerto Rico
Sunnuntai
Playa Taurito
Sunnuntai
Arguineguin
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

34 eEUR

* Lähtöpaikka Playa Taurito

 

Muista!

Retkeä ei suositella alle 3-vuotiaille, raskaana oleville, iäkkäille henkilöille tai niille, joilla on jokin krooninen sairaus tai vamma.

Talvikaudella jeeppiajelu maastossa järjestetään vain tiistain ja keskiviikon retkellä. Perjantaisin ja maanantaisin jeepeillä ajellaan asfaltoiduilla teillä.