Gran Canarian makuja

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Ruoka, juoma & viihde
 
 

Mahdollisuutesi tutustua paikalliseen keittiöön!

Tämä retki sopii kaikille hyvän ruoan ystäville! Viemme sinut kierrokselle läpi Gran Canarian, jonka aikana saat koemaistiaisia paikallisesta viinistä ja ruoasta, lisäksi myös herkullinen lounas sisältyy retken hintaan!

Retki aloitetaan vierailulla Guyadequen laaksoon ja sen vanhoihin luoliin, joita tänäkin päivänä käytetään asumuksina, joissa on juokseva vesi ja sähkö! Vierailun jälkeen liikumme kohti Agüimesin kylää, joka sijaitsee melkein 300 meren yläpuolella. Täällä kylän sydämessä koemaistelemme viiniä ja paikallista lähiruokaa.

Seuraava pysähdys tehdään Valsaborin tehtaalla, jossa valmistetaan mehua ja juomia. Lounastamme Santa Brigidan kylän ravintolassa. Päivän viimeinen etappi on saaren oma kasvitieteellinen puutarha.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
ADO
Tiistai
Mallorca
Tiistai
CUR
Tiistai
MAP
Tiistai
MEL
Tiistai
MOG
Tiistai
PLI
Tiistai
PRI
Tiistai
TAU
Tiistai
UIN
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

69 eEUR

* Lähtöpaikka MEL