Gran Canarian makuja

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Ruoka, juoma & viihde
 
 

Mahdollisuutesi tutustua paikalliseen keittiöön!

Tämä retki sopii kaikille hyvän ruoan ystäville! Viemme sinut kierrokselle läpi Gran Canarian, jonka aikana saat koemaistiaisia paikallisesta viinistä ja ruoasta, lisäksi myös herkullinen lounas sisältyy retken hintaan!

Retki aloitetaan vierailulla Guyadequen laaksoon ja sen vanhoihin luoliin, joita tänäkin päivänä käytetään asumuksina, joissa on juokseva vesi ja sähkö! Vierailun jälkeen liikumme kohti Agüimesin kylää, joka sijaitsee melkein 300 meren yläpuolella. Täällä kylän sydämessä koemaistelemme viiniä ja paikallista lähiruokaa.

Seuraava pysähdys tehdään Valsaborin tehtaalla, jossa valmistetaan mehua ja juomia. Lounastamme Santa Brigidan kylän ravintolassa. Päivän viimeinen etappi on saaren oma kasvitieteellinen puutarha.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Amadores
Tiistai
Playa del Aguila
Tiistai
Bahía Feliz
Tiistai
Playa del Cura
Tiistai
Las Palmas
Tiistai
Maspalomas
Tiistai
Las Meloneras
Tiistai
Puerto de Mogán
Tiistai
Playa del Ingles
Tiistai
Puerto Rico
Tiistai
Sonnenland
Tiistai
Playa Taurito
Tiistai
San Agustín
Tiistai
Arguineguin
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

69 eEUR

* Lähtöpaikka Amadores