Uimista ja snorklausta Giftun Islandilla

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus

Helppo snorklausretki luonnonkauniissa ympäristössä

Vene vie meidät Giftun Islandin kauniiseen kansallispuistoon, jossa voit rentoutua, uida ja nauttia hienoista snorklausolosuhteista, jotka sopivat myös aloittelijalle.

Retkemme on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää auringon ja uimisen siihen, että rannalta käsin voi kokeilla snorklaamista hienolla koralliriutalla.

Vene ankkuroi rannan edustalle ja pienempi vene vie sinut rantaan. Saari koostuu suureksi osaksi vaaleasta, hienosta hiekasta, joten tilaa auringonpalvontaan ja uimiseen on hyvin. Aivan rannan edessä on elävistä koralleista muodostunut riutta, jossa myös aloittelija voi kokea, millaiselta tuntuu tarkastella pinnanalaisessa maailmassa vellovia kasveja ja siellä asustavia värikkäitä pikkukaloja.

Retki toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisen Colona Divers -sukellusyrityksen kanssa, jonka ohjaajat opastavat snorklausvarusteiden käyttöön ja antavat neuvoja ja hyviä vinkkejä. Saarella vietetään noin 2,5 tuntia. Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja., mutta varjoa löytyy läheisestä kahvilasta.

Snorkkelin, maskin ja räpylöiden lainaus sisältyy retken hintaan. Lounaan voit ostaa veneellä 4 euron hintaan. Veneellä on mahdollisuus myös ostaa vettä ja virvoitusjuomia sekä teetä ja kahvia koko retken ajan.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Soma Bay


Tiistai
Torstai
Lauantai
El Gouna
Perjantai
Hurghada


Tiistai
Torstai
Lauantai
Makadi Bay


Tiistai
Torstai
Lauantai
Sahl Hasheesh


Tiistai
Torstai
Lauantai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
Juoma Sisältyy
Verot & Maksut Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

40 eEUR

* Lähtöpaikka Makadi Bay

 

Muista!

Retkelle tulee ottaa mukaan kopio passista.

Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja aurinkovoide, jossa on korkea suojakerroin sekä rahaa vettä, kahvilakäyntiä ja veneen miehistön juomarahoja varten.

Ilmoita kengän koko retkeä varatessasi Finnmatkojen Guide Onlineen, jotta sinulle voidaan varata sopivat uimaräpylät.

Kuljetus ei sisälly retken hintaan Soma Bayn hotelleissa asuville. Kuljetus (4 e/hlö/pv) tulee maksaa erikseen aluksella.