Sukellusta, kokopäiväretki El Gounasta – 2 sukellusta

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Urheilu
 
 

Colona Diversin sukellusretkiä tai -kursseja

Colona Diversilla on monivuotinen kokemus sekä PADI-sukelluskurssien että mielenkiintoisten sukellusretkien järjestämisestä Punaisenmeren kala- ja korallirikkaissa vesissä.

Punaisenmeren suurenmoinen pinnanalainen maailma on yksi hienoimmista kokemuksista, joita Egypti tarjoaa. Aivan rannikon edustalla on rikas merielämä monine värikkäine kaloineen ja mitä kauniimpine koralliriuttoineen. Monin paikoin tuntuu siltä kuin uisi akvaariossa. Turkoosinsininen meri on kristallinkirkas ja merenpohja on usein korallihiekkaa.

Finnmatkojen kautta voit varata eritasoisia PADI-järjestelmään perustuvia urheilusukelluskursseja tai vaihtoehtoisesti sukelluspaketteja, jos sinulla jo on sukellustodistus. Kaikki sukellusohjaajat ovat ammattimaisia PADI Dive Mastereita ja/tai ohjaajia. Punaisenmeren Ras Mohammedin ja Tiranin katsotaan kuuluvan maailman parhaimpiin sukelluspaikkoihin.

Niin snorklaus- kuin sukellusretkemmekin toteuttaa yhteistyökumppanimme Colona Divers.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
El Gouna

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

60 eEUR

* Lähtöpaikka El Gouna

 

Muista!

Sukellus on tarkoitettu ainoastaan sertifioiduille sukeltajille. Retkelle voivat osallistua yli 10-vuotiaat. Muista ottaa passi ja pyyhe mukaan!

Vain osa sukellusvarusteista sisältyy hintaan. Näitä ovat 12 litran alumiinipullo (regulaattoreista valittavana DIN tai Yoke), painot ja painovyö. Mikäli tarvitset sukeltamista varten lisävarusteita, voit varata ne sukelluskeskuksesta (hinta 23 euroa).

Ilmoita kengän- ja kelluntaliivin koko sekä suorittamasi sukellussertifikaatti, passinumero ja sukelluskertojesi määrä retkivarauksen yhteydessä, tiedustelut ja varaukset Guide Online -palvelustamme. Mahdollisuus lounaaseen veneellä (4 e, omakustanteinen). Kansallispuistomaksu 3 eur ei sisälly hintaan, vaan maksetaan erikseen.