Sukelluspaketti – 5 päivää ja 10 sukellusta

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Useampi päivä | Urheilu
 
 

Kokonaisvaltainen sukelluselämys

Tässä sukelluspaketti sinulle, joka haluat sukeltaa lomallasi mahdollisimman useasti ja päättää itse missä!

Sukelluspaketti järjestetään yhdessä yhteistyökumppanimme Colona Diversin kanssa. Colona Divers on skandinaavinen yritys, jonka henkilökunta muodostuu pääasiallisesti skandinaaveista ja suomenkielisestä henkilökunnasta.

Sukelluspaketti sisältää 10 sukellusta, jotka jakautuvat viidelle päivälle – joka päivä on kaksi sukelluskertaa.

Vain osa varusteista sisältyy hintaan: 12-litran alumiinipullo (DIN- tai YOKE-venttiilillä), painot ja vyö. Muut varusteet (maski, räpylät, snorkkeli, tasapainotusliivi, regulaattori, märkäpuku, sukellustietokone) voit tarvittaessa vuokrata sukelluskeskuksesta, n. 23 e hintaan/päivä.

Sinun ei tarvitse lähteä sukelluksille peräkkäisinä päivinä, vaan voit itse päättää minä päivänä sukellat. Paketti on henkilökohtainen, eikä sukelluskertoja voi jakaa muiden kanssa.

Sukelluspaikat valitaan sääolosuhteiden ja tuulen perusteella. Tavoitteena on kuitenkin, että sinulla on aina mahdollisimman monipuolinen sukellusympäristö. Siirtyminen veneellä eri sukelluskohteisiin vie n. 30–70 minuuttia.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Hurghada

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Sunnuntai
Makadi Bay

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Sunnuntai
Sahl Hasheesh

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

174 eEUR

* Lähtöpaikka Hurghada

 

Muista!

Vain sertifioiduille sukeltajille. Lisävarusteita voit tarvittaessa vuokrata hintaan.

Osallistuaksesi sukellusretkelle sinulla on oltava normaali peruskunto ja terveys. Colona Diversin retkillä on yleensä mukana skandinaavinen tai suomalainen ohjaaja, mutta tämä voi olla myös englanninkielinen. Ikäraja 10 vuotta.

Kansallispuistomaksu ei sisälly retken hintaan Lounas on ostettavissa alukselta.

Kuljetus ei sisälly retken hintaan Soma Bayn hotelleissa asuville. Kuljetus (4 e/hlö/pv) tulee maksaa erikseen aluksella.