Mahmya – päivä paratiisissa

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus

Loma lomassa

Lähde veneretkelle Giftun Islandin kansallispuistoon ja Mahmyan paratiisirannalle. Täällä olet kaukana arjen kiireestä. Nauti auringosta ja uimisesta ja rentoudu.

Veneet lähtevät Hurghadan uudesta marinasta. Aluksella on myös aurinkokansi niille, jotka haluavat ottaa aurinkoa jo matkan aikana. Matka Giftun Islandiin kestää noin tunnin riippuen säästä ja tuulista.

Kun lähestymme Mahmyan saarta ja rantaa, tekee loistava, lähes kristallinkirkas, turkoosi vesi vaikutuksen. Sen kontrastina on valkoinen hiekka ja karu hiekkasaari.

Rannalla voit joko vain rentoutua kaislamatolla palmunlehvillä katetun aurinkovarjon alla tai nauttia vilvoittavaa juomaa baarin eteen asetetuilla tyynyillä. Saat ottaa aurinkoa ja uida niin paljon kuin haluat. Ja jos haluat kokeilla vähän snorklaustakin, on vedessä rannan tuntumassa paljon nähtävää.

Halukkailla on myös mahdollisuus snorklata suuremmalla ja kauniimmalla riutalla. Yhdelle Punaisenmeren suurenmoisista koralliriutoista aivan Mahmyan lähistöllä on venekuljetus. Veneestä laskeudut suoraan veteen värikkään riutan yläpuolella. Riutalla on mahdollisuus tutkia Punaisenmeren monipuolista vedenalaista elämää. Snorklausvarusteita on lainattavissa paikan päällä ja retki riutalle kestää noin tunnin.

Kun kaikki ovat taas koolla saarella, tarjoillaan lounasbuffet ravintolassa, joka voi ylpeillä upealla näköalalla. Noutopöydässä on tarjolla pääruokana kanaa ja tuoretta kalaa pastan tai riisin kera sekä lisäksi tietysti raikas salaattipöytä. Lounaan päättävät mehukkaat, tuoreet hedelmät.

Lapset voivat valita kolmesta eri pääruokavaihtoehdosta ja heille ateria tarjoillaan värikkäiltä lautasilta. Lasten ateria päättyy tietenkin jäätelöön.

Halukkailla on myös mahdollisuus lisämaksua vastaan nauttia lounas alueen à la carte -ravintolassa.

Loppupäivä kuluu aurinkoa ottaen, uiden, rantalentopalloa tai rantajalkapalloa pelaten.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
HurghadaTiistai
Torstai
Lauantai
Sunnuntai
Makadi BayTiistai
Torstai
Lauantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

65 eEUR

* Lähtöpaikka Makadi Bay

 

Muista!

Varaudu näyttämään kopio passista ja viisumista.

Ota mukaan uimapuku, pyyhe, aurinkovoidetta ja juomavettä.