Aavikkocrossia

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Minun lomani -sivulta. Minun lomani -sivulta näet myös retkien opastuskielet. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Luonto & Ulkoilu
 
 

Nelipyöräisellä halki aavikon

Lähde mukaan vauhdikkaalle aavikkosafarille! Vahvan, nelipyöräisen moottoripyörän selässä istuen matkaamme pitkin aavikkoa ja pidämme tauon beduiinileirissä.

Jos olet joskus kokeillut koskaan ajamista lumikelkalla, voi sinulla olla aavistus siitä, millaiselta tuntuu ajaa halki avoimen, rajattoman maiseman. Erona on vain se, että ajoneuvo on pirteä nelipyöräinen ja lumen sijaan alla on aavikon hiekkaa ja mäennyppylöitä.

Retkelle lähdetään hotelleista bussilla kohti leiriä. Kun olet saanut kypärän, aurinkolasit ja huivin nenän ja suun eteen, saat opetusta ajoneuvon käsittelyyn ja reittiohjeet. Sitten vain matkaan!

Ajamme suoraan aavikolle ja tutustumme tähän karuun maisemaan. Kun väsymys alkaa tuntua, pidämme tauon aavikon beduiinileirissä. Lepäämme ja nautimme virvokkeita ennen kun lähdemme paluumatkalle.

Mahdollisuus tehdä pieni tutustumiskierros leirissä ennen lähtöä. Mahdollisuus myös kameliratsastukseen.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
HurghadaTiistai
Keskiviikko
Perjantai
Sunnuntai
Makadi BayTiistai
Keskiviikko
Perjantai
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

54 eEUR

* Lähtöpaikka Hurghada

 

Muista!

Muista suojata ihosi aurinkovoiteella, jossa on korkea suojakerroin. Ota mukaan aurinkolasit, käytännölliset jalkineet, jotka istuvat hyvin jalkaan, vesipullo sekä huivi tai vastaava kasvojen suojaksi. Huivin voi myös ostaa paikan päällä.

Ikäraja 16 vuotta. Ei suositella raskaana oleville tai selkävaivaisille. Vain yksi henkilö ajoneuvoa kohden on sallittu.