Katamaraanin Turtle Cruise

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Veneily, vesiurheilu & kalastus
 
 

Älä jätä väliin tilaisuutta snorklata merikilpikonnien kanssa!

Lähde mukaan ensiluokkaiselle veneretkelle, jossa sinulla on mahdollisuus snorklata meressä kilpikonnien kanssa, nauttia hyvästä ruoasta, auringosta ja uimisesta. Maksuttomat juomat retkipäivän aikana sisältyvät hintaan.

Kokopäiväretkemme katamaraanin kannella on elämys, jota kenenkään Barbadoksella lomailevan ei kannata jättää väliin! Seilaamme Barbadoksen rannikon turkoosinsinisissä vesissä nauttien auringosta ja lempeistä merituulista. Pysähdymme useamman kerran matkan aikana uimaan ja snorklaamaan merikilpikonnien kanssa. Suosittelemme tätä ainutlaatuista kokemusta kaikille Barbadoksen saarella vieraileville.

Voit nauttia baarin maksuttomista juomista koko retken ajan, ja lisäksi retken hintaan sisältyy herkullinen lounasbuffet. Katamaraanilla on hyvin tilaa rentoutumiseen ja seurusteluun. Aluksella on wc:t ja varjoisia tiloja niille, jotka ovat jo saaneet päivän aurinkoannoksensa.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Barbadoksen etelärannikko
Sunnuntai
Barbadoksen länsirannikko
Sunnuntai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Varustus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

70 e

* Lähtöpaikka Barbadoksen länsirannikko

 

Muista!

Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja aurinkovoide. Muistathan, että kilpikonnat ovat villieläimiä – vältä niiden koskettamista tai ruokkimista.