Barbadoksen saarikierros

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Ennakkoon varattavia retkiä on useimmissa lomakohteissamme. Oman lomakohteesi ennakkoon varattavat retket löydät Sinun Lomasi -sivulta. Kirjaudu sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle! « Näytä kaikki retket Koko päivä | Historia & Kulttuuri

Paras tapa tutustua Barbadokseen vain kuudessa tunnissa

Saarikierroksella kierrämme Barbadoksen saaren ja sen parhaimmat palat, jotka jokaisen Barbadoksella vierailevan tulisi nähdä!

Vierailemme River Bayssa, joen ja meren kohtaamispisteessä saaren pohjoispuolella. Käymme myös Batsheban poukamassa, jossa merivesi sisältää niin paljon mineraaleja, että lahti sai nimensä myyttisestä kuningatar Batshebasta. Kuningatar Batsheban kerrotaan kylpeneen maidossa pitääkseen ihonsa pehmeänä ja silkinhienona.

Goottilainen St. John's Church kohoaa dramaattisesti kallion päällä, josta on huikeat näkymät vaahtopäiselle merelle ja kirkon vehreään ympäristöön. Nykyinen St. John's Churchin kirkkorakennus rakennettiin 1836 edeltäjänsä tilalle, joka oli tuhoutunut hirmumyrskyssä pari vuotta aiemmin.

Päivän aikana näemme myös Sunbury Planatation Housen ja saamme kurkistaa paikalliseen elämään 300 vuotta sitten. Täällä on järjestetty opastettu kiertokäynti ja nautimme lounaan historiallisessa ympäristössä.

Lähtöpaikka Kieli Viikonpäivät  
Barbadoksen etelärannikko
Tiistai
Barbadoksen länsirannikko
Tiistai
SENODK = Retken opastus joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi
EN = Retken opastus englanniksi
FI = Retken opastus suomeksi
= Retkellä ei ole mukana opasta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Perustiedot
Pääsymaksu Sisältyy
Lounas Sisältyy
Kuljetus Sisältyy
Juoma Sisältyy
-

Hintaesimerkki/aikuinen*

60 e

* Lähtöpaikka Barbadoksen etelärannikko

 

Muista!

Lounas sisältyy retken hintaan.