TEMA-matkat

TEMAn maailmaan mahtuu paljon erilaisia elämyksiä kaikille aisteille: kulttuuria, historiaa, luontoa, hyvää ruokaa ja juomaa.

 

TEMA-matkalla sinun ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä, vaan voit antautua nauttimaan kokemuksista tässä ja nyt. Matkan hintaan sisältyvät ateriat, retket, vierailut, maistiaiset, venematkat ja kaikki muukin matkaohjelmassa mainittu.

 

Talven 2014-15 matkat ja kesän 2015 matkat nyt varattavissa!

Lue lisää temamatkat.fi -sivuilta »

 

Tiesitkö, että sinulla on usein myös mahdollisuus yhdistää TEMA-matkaan leppoisa, edullinen lomaviikko Finnmatkojen lomakohteessa? Lue lisää Yhdistelmälomista » 

 

Kiertomatkat

Kiehtovia kiertomatkoja aidossa ympäristössä, luonnossa ja kulttuurissa. Näihin paikkoihin et turistina löytäisi.

Katso kaikki kiertomatkat »

 

Vaellusmatkat

Vaellusmatkoilla ollaan lähempänä luontoa ja paikallisia ihmisiä kuin muilla kiertomatkoilla. Kannat vain oman reppusi - TEMA hoitaa kaiken muun!

Katso kaikki vaellusmatkat »

Safarit

Kirahvi- ja seepralaumat, antiloopit, norsut, leijonat, leopardit, gepardit… Hyvällä onnella onnistut bongaamaan ”The Big Fiven”!

Katso kaikki safarit »

Risteilyt

Risteilymatkat mukavilla, tasokkailla ristelyaluksilla sisältävät vierailuja mielenkiintoisiin kulttuurikaupunkeihin ja historiallisille nähtävyyksille.

Katso kaikki risteilyt »

Kaupunkimatkat

Upeita kaupunkeja, upeita elämyksiä! Kaupunkien moniin kasvoihin pääset tutustumaan TEMA-oppaidemme johdolla.

Katso kaikki
kaupunkimatkat »

Yhdistelmälomat

Yhdistä TEMA-matka rantalomaan Finnmatkojen lomakohteessa! Kiertomatkaa seuraava lomaviikko on vieläpä edullinen, vain muutama sata euroa lisää kiertomatkan hintaan.

Katso kaikki
yhdistelmälomat »

Loading...