TEMA-matkat

TEMAn maailmaan mahtuu paljon erilaisia elämyksiä kaikille aisteille: kulttuuria, historiaa, luontoa, hyvää ruokaa ja juomaa.

 

TEMA-matkalla sinun ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä, vaan voit antautua nauttimaan kokemuksista tässä ja nyt. Matkan hintaan sisältyvät ateriat, retket, vierailut, maistiaiset, venematkat ja kaikki muukin matkaohjelmassa mainittu.

 

Kaikki kesän 2014 matkat ja monet talven 2014-15 matkoista ovat jo varattavissa!

Lue lisää temamatkat.fi -sivuilta »

 

Tiesitkö, että sinulla on usein myös mahdollisuus yhdistää TEMA-matkaan leppoisa, edullinen lomaviikko Finnmatkojen lomakohteessa? Lue lisää Yhdistelmälomista » 

 

Kiertomatkat

Kiehtovia kiertomatkoja aidossa ympäristössä, luonnossa ja kulttuurissa. Näihin paikkoihin et turistina löytäisi.

Katso kaikki kiertomatkat »

 

Vaellusmatkat

Vaellusmatkoilla ollaan lähempänä luontoa ja paikallisia ihmisiä kuin muilla kiertomatkoilla. Kannat vain oman reppusi - TEMA hoitaa kaiken muun!

Katso kaikki vaellusmatkat »

Safarit

Kirahvi- ja seepralaumat, antiloopit, norsut, leijonat, leopardit, gepardit… Hyvällä onnella onnistut bongaamaan ”The Big Fiven”!

Katso kaikki safarit »

Risteilyt

Risteilymatkat mukavilla, tasokkailla ristelyaluksilla sisältävät vierailuja mielenkiintoisiin kulttuurikaupunkeihin ja historiallisille nähtävyyksille.

Katso kaikki risteilyt »

Kaupunkimatkat

Upeita kaupunkeja, upeita elämyksiä! Kaupunkien moniin kasvoihin pääset tutustumaan TEMA-oppaidemme johdolla.

Katso kaikki
kaupunkimatkat »

Yhdistelmälomat

Yhdistä TEMA-matka rantalomaan Finnmatkojen lomakohteessa! Kiertomatkaa seuraava lomaviikko on vieläpä edullinen, vain muutama sata euroa lisää kiertomatkan hintaan.

Katso kaikki
yhdistelmälomat »

Loading...