BlueCouples
Aikuiseen makuun

Marmaris Imperial FFFF

Ihanteellinen pareille – näköala Marmariksen lahdelle

Hinta alk.
640 e750 e
08.08.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Blue Couples Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella hieman Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä merelle päin. Täällä on altaita, spa, hamam ja matkan hintaan sisältyy All Inclusive. Lue lisää
Hinta alk.
640 e750 e
08.08.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Blue Couples Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella hieman Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä merelle päin. Täällä on altaita, spa, hamam ja matkan hintaan sisältyy All Inclusive.

Hotelli on täydellinen valinta pareille sekä niille, jotka haluavat viettää aktiivista ja mukavaa lomaa kansainvälisessä ympäristössä.

Rentoutumisaltaista tenniskenttiin
Marmaris Imperialissa on jokaisen helppo löytää oma suosikkipaikkansa. Voit viettää lomapäiväsi rentoutumisaltaalla tai suuremmalla allasalueella, jonka terassilta avautuu näköala merelle. Jos kuitenkin haluat upottaa varpaasi hiekkaan, on hotellilla myös oma ranta. Rannalla on useita uimalaitureita.

Marmaris Imperialissa voit harrastaa myös urheilua kuten tennistä, rantalentopalloa ja koripalloa. Vesiurheilua voit harrastaa aivan omalla rannalla.

Kokonaisvaltaista rentoutumista keholle ja mielelle
Hotellin spassa on tarjolla monenlaisia kauneushoitoja ja hierontaa. Voit myös kokeilla turkkilaista kylpylää ja sen perinteistä hamam-hoitoa.

Ruokaa, juomaa ja viihdeohjelmaa
Täällä voit sitten huoletta jättää lompakon hotellihuoneeseen, sillä matkan hintaan sisältyy All Inclusive. Alueella on useita baareja, joissa voit nauttia juomia ja pikkuvälipaloja päivän aikana. Runsaat noutopöydät houkuttelevat niin pitkiin aamiaisiin, lounaisiin kuin päivällisiin. Viihdeohjelmaa järjestetään joka ilta.

Hotellihuoneita, juniorsviittejä ja sviittejä
Kaikki huoneet ovat nykyaikaisia. Voit varata esimerkiksi olohuoneosan käsittävän juniorsviitin tai suuremman sviitin, jossa on makuuhuone ja erillinen olohuone.

Marmaris Imperial toivottaa tervetulleiksi kaikki 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive sisältäen kaikki ateriat ruokajuomineen, paikalliset juomat päivisin ja iltaisin sekä tietyt aktiviteetit.

Sulje
Rantaan 30-100 m
Marmarikseen 10 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
8,9 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,5
Hotellipalvelu 9,0
Ruoka 8,9
Päivitetty: 27.01.2014. Perustuu 198 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit

  • Kesä 2014

  Poseidon FFF+

  Sekä pariskunnille että kaveriporukoille
 • Perhelöytö

  • Kesä 2014

  Cosmopolitan FFF+

  Vesiliukumäki ja allashuveja koko perheelle
 • Perhelöytö

  • Kesä 2014

  Verona FFF

  Vieraanvarainen ja leppoisa hotelli
 • Perhelöytö

  • Kesä 2014

  Kaptan FFF

  Perheille sopiva pidetty hotelli lähellä rantaa
 • Perhelöytö

  • Kesä 2014

  Forum Residence FFF+

  Huoneistoja jopa 7 hengelle!