Finnmatkojen Sarigerme

Sarigerme

Pienessä ja rauhallisessa Sarigermessä sijaitsee uusi ja upea Blue Village FAMILY LIFE Tropical Resort. All Inclusive -hotelli sijaitsee aivan rannan äärellä ja sen palveluihin kuuluu useita ravintoloita, kuntoilumahdollisuuksia, Bamse Club ja paljon muuta lapsille ja nuorille. Ja vain 15 minuutin bussimatkan päässä lentokentältä.  Lue lisää

Pienessä ja rauhallisessa Sarigermessä sijaitsee uusi ja upea Blue Village FAMILY LIFE Tropical Resort. All Inclusive -hotelli sijaitsee aivan rannan äärellä ja sen palveluihin kuuluu useita ravintoloita, kuntoilumahdollisuuksia, Bamse Club ja paljon muuta lapsille ja nuorille. Ja vain 15 minuutin bussimatkan päässä lentokentältä. 

Sarigerme koostuu ennen kaikkea nykyaikaisista lomahotelleista hienolla rannalla. Ympäristö on rauhallista, mutta Blue Village Family Life -hotellissamme on runsaasti tekemistä, urheiluaktiviteeteista iltojen viihdeohjelmiin. Ranta on valkeaa, karkeaa hiekkaa ja vesi on kirkasta. Lisäksi hotellissasi nautit All Inclusiven palveluista, joten tiedossa on varmasti mukava ja vaivaton aurinkoloma.

Uima-altaita, urheilua ja viihdeohjelmaa
Blue Village FAMILY LIFE Tropical Resortissa saat runsaasti vastinetta rahoillesi. Hotellialueella niin pienet kuin isommat voivat tehdä lomastaan juuri sellaisen kuin haluavat. Hotellilla on suuri allasalue, vesiliukumäkiä ja leikkejä, mutta myös rauhallisempia alueita rentoutumiseen. Lähes päivittäin on tarjolla jumppaa aikuisille ja aktiviteetteja perheen pienille, kouluikäisille ja nuorille. Iltaisin kaikki voivat saapua yhdessä katsomaan show-esitystä.

Vaivatonta lomaa – All Inclusive
Ruoka on tärkeässä roolissa Blue Village Family Life -hotelleissa. Aamiaisen, lounaan ja päivällisen runsaiden buffetpöytien lisäksi hotellilla on grilliravintola ja taverna. Ja mikäli altaalla loikoillessasi mielesi tekee ruokaa tai juomaa – sekin järjestyy. All Inclusive sisältyy mukavasti matkan hintaan, lue lisää hotelliesittelystä.    

Auta merikilpikonnia
Rannan tietyissä osissa on aurinkotuoleja ja -varjoja, kun taas muut rannan osat ovat suojeltuja. Uhanalaiset Caretta caretta -lajiin kuuluvat merikilpikonnat munivat nimittäin täällä rannan hiekalle. Voit auttaa kilpikonnia välttämällä rannan roskaamista ja oleskelua rannalla iltaisin ja öisin. 

Rauhallinen kylä
Itse Sarigermen kylä on rauhallinen ja pieni idylli, joka sijaitsee noin 1,5 km päässä sisämaassa. Kylän lähes ainoalla kadulla on pieniä perheiden ylläpitämiä ravintoloita, muutama kauppa ja baareja. Suurempaan Fethiyen lomakohteeseen on matkaa noin 55 km.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Perheristeily gületveneellä – uintia ja snorklausta
  • Veneretki Rhodokselle
  • Ostosretki Fethiyeen tai Marmarikseen

Vuokraa auto etukäteen
Vuokra-autolla voit tutustua lähemmin koko Marmariksen rannikkoon. Kaupunkeihin ja vuoristokyliin, vesipuistoihin ja antiikin raunioihin, virtaaviin jokiin ja kätkössä oleviin uimarantoihin. Kaikkia löytyy lähiympäristöstä. Lue lisää autonvuokrauksesta yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Sarigermessä kestää n. 20 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit